Hans Doeve

Wat over mijzelf….

Op 18 jarige leeftijd startte ik, Hans Doeve, mijn werkzame leven achter een tekentafel van de toenmalige PTT. Dat waren dan ook mijn eerste stappen in de wereld van communicatie omdat mijn werk het illustreren van verslagen en het ontwerpen van presentatiematerialen was. Na een kleine acht jaar wilde ik meer met mijn carrière en omdat het begrip DTP werd geboren en ik niet achter een computer wilde zitten ruilde ik de tekenkamer en mijn “zekerheid’ van het ambtenaren bestaan in voor een baan in de private sector als verkoper in verzekeringsproducten en hypotheken

Vanaf dat moment kwam mijn loopbaan in een rollercoaster. Werkzaam als verkoper, project manager en product manager in de verzekeringsbranche en automatisering. In 1995 ontslag genomen om als zelfstandig ondernemer mijn loopbaan te vervolgen. Een korte periode in het onderwijs werkzaam geweest voor de ontwikkeling van ondernemend onderwijs en docent. Nu in 2018 nog steeds creatief en springlevend met nieuwe ideeën voor ondernemingen en ondernemers!

!DOEVE* | Marketing & Sales

Alle kennis, ervaringen en inzichten heb ik ondergebracht in !DOEVE* | Marketing & Sales. Een full service Marketing, Communicatie & Sales adviesbureau. 

Marketing, Communicatie en Sales zijn mijn professie! Daar heb ik mijn sporen in verdiend en kan ik klanten van groot tot klein mee bedienen. Mede door mijn uitgebreide netwerk kan ik iedere opdracht tot een goed einde brengen. De projectorganisatie van jouw opdracht doe ik persoonlijk met alle moderne hulpmiddelen die beschikbaar zijn.

Ik zie mijzelf als innovator en nestor, maar ook als coach voor die mensen die zich daar voor kunnen openstellen. Maar wel duidelijk en recht door zee zoals je van een Rotterdammer mag verwachten.

Hans Doeve

Zoetermeer, februari 2018

NB: Ik geniet dagelijks van het leven omdat dit korter is dan wenselijk en nooit spijt wil hebben van de dingen die ik niet gedaan heb! Tussen zakelijk en privé staat voor mij een heel dun lijntje en tijd is al helemaal geen issue. Zonder nederig te zijn staat voor mij respect, samenwerking en het belang van de klant voor op!