The entrance for all marketing, communication & sales solutions!

!DOEVE* is een full service adviesbureau voor alle marketing, sales  en communicatie opdrachten. Wij zijn jou aanspreekpunt voor de complete opdracht en begeleiden jouw opdracht van het begin tot het eind!

 

!DOEVE* | Consultancy
Van een vraag tot branding en campagnes

Er is een vraag  of een probleem over uw product en/of dienst, de verkoop stagneert, de markt verandert of u wilt bijvoorbeeld een andere invulling geven aan uw accountmanagement. Vragen die u niet zelf even kunt oplossen omdat u niet beschikt over voldoende vakkennis of een marketingafdeling. Samen met u brengen we het probleem in kaart en gaan wij aan de slag met een duidelijk plan en vooraf vastgestelde budgetten. Wij houden de helicopterview en zijn uw aanspreekpunt. En u kunt blijven ondernemen!

Marketing ons vak!

Marketing is een must voor ondernemers, Zonder een goed marketingbeleid is ondernemen bijna kansloos. Wat is de stip op de horizon of jezelf de vragen stellen wat zijn je kernwaarden of hoe wil jij dat klanten en medewerkers jou zien zijn enkele onderwerpen die medebepalend zijn voor jou marketing aanpak. Een aanpak die geld kost maar ook een meetbaar rendement zal geven. Marketing is ons vak en wij helpen jou op weg!

Bel of mail gerust voor maatadvies!  | 06-14447845 | hans@doeve.nl

!DOEVE* | Productions
Productie van communicatiemiddelen

Wat heeft u nodig? Fotografie, tekst, een nieuwe website, een banner voor een beurs of een compleet evenement de klant vraagt en wij draaien. Maar niet voordat er door ons kritische vragen zijn gesteld over uw doelstellingen en verwachtingen. Want dan zijn wij pas in staat om het beste aanbieding te doen. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht meer aandacht krijgt dan u verwacht met het product en producent die het beste bij u past!

Bel of mail gerust voor maatadvies!  | 06-14447845 | hans@doeve.nl

!DOEVE* | DO IT Coaching

Coaching van medewerkers 

Ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Marketing Communicatie & Sales, 20 jaar ondernemerschap, Docent Commerciele Economie en Ondernemerschap, Professioneel netwerker en voorzitters en inleiders rollen maak Hans Doeve een nestor op zijn vakgebied. Haarscherp kan hij mensen en groepen analyseren en naar ongekende hoogte coachen.

Gezondheid & bewegen staat maatschappelijk hoog op de agenda. Maar hoe gezond leven uw medewerkers? Wij hebben een programma om mensen bewust te maken van gezondheid & bewegen.

Een praktische aanpak, gericht op de werkelijkheid met als belangrijkste speerpunt: DO IT!

 

Bel of mail gerust voor maatadvies!  | 06-14447845 | hans@doeve.nl