The entrance for all marketing, communication & sales solutions!

!DOEVE* is een full service adviesbureau voor alle marketing & sales opdrachten. Wij zijn jou aanspreekpunt voor de complete opdracht en begeleiden jouw opdracht van het begin tot het einde!

 

!DOEVE* | Consultancy

Vraag, antwoord & begeleiding

Er is een vraag  of een probleem over uw product en/of dienst, de verkoop stagneert, de markt verandert of u wilt bijvoorbeeld een andere invulling geven aan uw accountmanagement. Vragen die u niet zelf even kunt oplossen omdat u niet beschikt over voldoende vakkennis of een marketingafdeling. Samen met u brengen we het probleem in kaart en gaan wij aan de slag met een duidelijk plan en vooraf vastgestelde budgetten. Wij houden de helicopterview en zijn uw aanspreekpunt. En u kunt blijven ondernemen!

 

!DOEVE* | Productions

Productie van communicatiemiddelen

Wat heeft u nodig? Fotografie, tekst, een nieuwe website, een banner voor een beurs of een compleet evenement de klant vraagt en wij draaien. Maar niet voordat er door ons kritische vragen zijn gesteld over uw doelstellingen en verwachtingen. Want dan zijn wij pas in staat om het beste aanbieding te doen. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht meer aandacht krijgt dan u verwacht met het product en producent die het beste bij u past!

 

!DOEVE* | DO IT Coaching

Marketing & Sales coaching van individuen en groepen

Ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Marketing Communicatie & Sales, 20 jaar ondernemerschap, Docent Commerciele Economie en Ondernemerschap, Professioneel netwerker en voorzitters en inleiders rollen maak Hans Doeve een nestor op zijn vakgebied. Haarscherp kan hij mensen en groepen analyseren en  naar ongekende hoogte coachen. Een praktische aanpak, gericht op de werkelijkheid met als belangrijkste speerpunt: DO IT!