Omdat de markt en het koopgedrag van de klant verandert

 

We leven in een digitaal tijdperk waar ongeveer alles sneller gaat dan we kunnen bij houden. Toen half jaren 90 het internet zijn intrede deed hadden we niet kunnen voorspellen dat we anno 2018 volledig afhankelijk zouden zijn van datzelfde internet. Onze visie & missie is gebaseerd op dit belangrijke middel!

De technologische ontwikkelingen halen de mens in rap tempo rechts en links in.  Het kost moeite om alle mogelijkheden en wijzigingen bij te houden.  Dat is een bedreiging voor ondernemingen! Zeker als bedrijfsprocessen onvoldoende zijn ingericht en niet optimaal gebruik wordt gemaakt van de technologische mogelijkheden om klanten te vinden maar ook te binden.

 

Alle communicatie draait om het internet en de mens

Voor mijn vakgebied, Marketing, Communicatie & Sales, is internet een absolute must! Klanten zoeken en oriënteren zich op internet. Steeds vaker vind de aankoop via een webshop plaats en komt de klant in mindere mate naar de winkel om het product te kopen. Maar dat betekent niet dat de deskundigheid en servicegerichtheid kan verdwijnen. Ieder distributiekanaal moet optimaal worden onderhouden.

De website is de digitale brochure die vertrouwen en overtuigingskracht moet hebben! Daarom is het van het grootste belang dat de communicatie op internet volledig goed onderhouden en up to date is. Maar datzelfde is van toepassing op de medewerker!

 

Betrouwbaarheid en service

Naast dat klanten eenvoudig en snel willen kopen verwachten zij ook de service en aandacht!  Deskundigheid van zaken, optimaal advies en servicebereidheid zijn de beoordelingscriteria van een tevreden klant! Als je dat niet goed doet dan is de volgende aankoop bij de concurrent. En dat staat nog los van alle marktveranderingen en koopgedrag van klanten wat contant veranderd.

 

Geef een klant net even meer aandacht dan hij verwacht

Dat is de sleutel tot succes. Aandacht doet klanten kopen de klant voelt zich serieus genomen voelt zich verbonden met de onderneming zal terugkomen voor een vervolgaankoop en zal anderen recommanderen voor jouw kwaliteit, service en deskundigheid!

Vanuit deze gedachte analyseren en adviseren wij onze klanten omdat wij denken dat het altijd beter kan! Een website is nooit af maar moet wel de hoogste prioriteit hebben met name datgene wat je er mee wilt bereiken. Maar ook de klanten moeten aandacht krijgen en onderhouden worden.

 

Wij zijn consultant, regisseur en coach om ondernemingen van dienst te zijn met producten en diensten of op een hoger niveau te helpen!

 

Problemen en/of uitdagingen maken wij klein en verdelen wij in logische kleine aandachtsgebieden en stellen een gefaseerde aanpak voor. Want uw belangrijkste doel het draaiend houden van de organisatie en geld verdienen moet gewoon doorgaan. Oftewel: Tijdens de verbouwing gaat de verkoop door!

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan door en je ziet in een oogopslag alle services van !DOEVE*